sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Viikko 5: sunnuntai

No niin. Koitti taas sellainen päivä, että ei vaan kertakaikkiaan pysty suorittamaan ohjelmassa ollutta treeniä. Tänään "Juokse 15 min rauhallisesti. Käänny, kävele ja juokse kotiin" oli mahdoton rasti.
12 minuuttia hölöttelin ja sitten ei pystynyt enempää. Tuskamittarilla mentiin oikeestaan alusta asti 8-9 luokkaa ja viiminen minuutti 9½. Syy tähän taitaa olla hieman tukkoisen oloisissa hengitysteissä. Pari päivää nenä on ollut osittain tukossa ja kurkku vähän karhea. Tavallaan kuin flunssassa, mutta ei ole kuitenkaan flunssainen olo. Eikä mun pitäis olla millekkään allerginenkaan. En tiedä mikälie sit vaivaa. Mutta hengittäminen oli todella raskasta ja tosi pian alkoikin hengästyttää pahasti ja samoin hapottaa jalkoja.
Kotiin päin tulin uhmaten oloa aina 2-3 minuuttia kävellen ja 2 minuuttia hölkäten. Niin että kävellessä hengitys tasaantui ja jaloissa pahin pakotus helpottaa. Ei todellakaan voi mistään nautinnosta puhua yhtään tällä kertaa.

Tekniset tiedot: Kesto 27 minuuttia. Kaloreita kului 195. Keskisyke 164, huippusyke 178.

Mietin kyllä että lähdenkö ollenkaan, mutta tässä projektissa on tullut jo aika monta taukoa sairasteluiden ja muiden vuoksi niin pakko oli mennä testaamaan. No nytpä tiedän että ei tunnu kivalta. Tarvii sitten tutkailla millainen olo huomenna on. Pahensiko tukkoisuutta vai oliko mitään merkitystä. Mut tämän tukkoisen fiiliksen vuoksi pidin eilen vapaapäivän (joka olis pitänyt olla tänään ja suoritin tänään siis eilisen juoksun) ja eilen oli kyllä pahempi olo kuin tänään. Josko huomenna olis sit parempi...

No viime perjantaina nautin kuitenkin kesäisestä päivästä lasten kanssa. Ohjelmnassa oli tunnin kävelylenkki ja käytiin lasten kanssa sit ulkoilemassa. Tytöt istui rattaissa ja äippä työnteli. Menin vähän eri reittiä ku aiemmin ja löytyikin ihana maalaistunnelma. Kukat kukki tienvierillä ja puut suhisi ympärillä. Oli oikein rentouttava lenkki ja tytötkin jaksoi hienosti istua paikoillaan. Kunhan heille aina välillä poimi ihania kukkia pideltäväksi. Onhan tuo kävely mukavaa ja rentouttavaa vastapainoa tuolle ööö tuskastuttavalle ja tahdon voimalla suoritettavalle juoksua muistuttavalle liikuntamuodolle.

Näillä eteenpäin kohti viikko kutosta. Alkaa olla tämä projekti vähän niinkuin puolivälissä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti